top of page

STRUČNI KADAR

Golmanska akademija VK1 je za svoje polaznike obezbedila maksimalno posvećene trenere,mentore, fizijatre i stručna lica koja će pomoći usavršavanju i napretku svima onima koji se opredele da  svoje poverenje prepuste profesionalcima iz jedne od najboljih specijalizovanih škola za golmane na Balkanu.

Škola golmana VK1 Viborg Koceić

VIBORG KOCEIĆ

Predsednik akademije / Glavni trener 

Uspešan nastavak 17 - godišnje internacionalne golmanske karijere Viborga Koceića bio je trenerski poziv. Rad sa golmanima svih uzrasta u sopstvenoj akademiji je način na koji Viborg Koceić želi da prenese svoje iskustvo, znanje sakupljeno u klubovima u kojima je branio, iskustvo svih trenera sa kojima je radio, sarađujući sa kolegama širom sveta i koristeći svu dostupnu stručnu literaturu. Kao diplomirani trener sa UEFA licencama, svakodnevno niže velike uspehe stvarajući vrhunske sportiste i reprezentativce. 

Škola za golmane VK1 Trener golmana

NIKOLA JOSIMOVIĆ

Trener

Prve golmanske korake napravio je igrajući za mlađe kategorije FK Partizan, a zatim u FK Zvezdara i FK Voždovac. Sa nepunih 18 godina počinje da brani u srpskoj ligi FK Trudbenik i Radnik Pančevo. Asistent Koceiću postaje 2006. godine i uporedo, kao prvi golman, branio je u Futsal klubu Marbo, višestrukom prvaku Srbije, gde je postao i reprezentativac. Poseduje B UEFA licencu za trenera.

Škola golmana VK1, Djordje Pantić trener

ĐORĐE PANTIĆ

Trener

Osvajač dva prvenstva SR Jugoslavije, prvenstvo i kup Srbije i Crne Gore, dve titule prvenstva ,kupa, dva superkupa i liga kup Mađarske. U karijeri je odigrao 6 utakmica Lige šampiona i dve u UEFA kupu.  Nakon dugogodišnjeg treniranja u Golmanskoj akademiji VK1, 2013. godine počinje da radi kao trener golmana. 

Vladimir Dišljenković, škola golmana Vk1

VLADIMIR DIŠLJENKOVIĆ

Trener

Dišljenković je prošao omladinsku školu Crvene Zvezde i svoj debi u prvom timu imao je u sezoni 2001/2. Bio je prvi golman Crvene zvezde i učestvovao u osvajanju duple krune 2004. godine. Kasnije karijeru nastavlja u Ukrajisnkim klubovima Metalurg Donetsk i Metalist Kharkov. Odigrao je 7 utakmicaa za reprezentaciju Srbije.

IMG_5186_edited.jpg

VEDRAN
BLAGOJEVIĆ

Trener

Igračka karijera - Čukarički, Jedinstvo Ub, Radnički Obrenovac, Bask, Zemun, Sinđelić.

bottom of page