STRUČNI KADAR

Golmanska akademija VK1 je za svoje polaznike obezbedila maksimalno posvećene trenere,mentore, fizijatre i stručna lica koja će pomoći usavršavanju i napretku svima onima koji se opredele da  svoje poverenje prepuste profesionalcima iz jedne od najboljih specijalizovanih škola za golmane na Balkanu.

VIBORG KOCEIĆ

Predsednik akademije / Glavni trener 

Uspešan nastavak 17 - godišnje internacionalne golmanske karijere Viborga Koceića bio je trenerski poziv. Rad sa golmanima svih uzrasta u sopstvenoj akademiji je način na koji Viborg Koceić želi da prenese svoje iskustvo, znanje sakupljeno u klubovima u kojima je branio, iskustvo svih trenera sa kojima je radio, sarađujući sa kolegama širom sveta i koristeći svu dostupnu stručnu literaturu. Kao diplomirani trener sa UEFA licencama, svakodnevno niže velike uspehe stvarajući vrhunske sportiste i reprezentativce. 

NIKOLA JOSIMOVIĆ

Trener

Prve golmanske korake napravio je igrajući za mlađe kategorije FK Partizan, a zatim u FK Zvezdara i FK Voždovac. Sa nepunih 18 godina počinje da brani u srpskoj ligi FK Trudbenik i Radnik Pančevo. Asistent Koceiću postaje 2006. godine i uporedo, kao prvi golman, branio je u Futsal klubu Marbo, višestrukom prvaku Srbije, gde je postao i reprezentativac. Poseduje B UEFA licencu za trenera.

ĐORĐE PANTIĆ

Trener

Osvajač dva prvenstva SR Jugoslavije, prvenstvo i kup Srbije i Crne Gore, dve titule prvenstva ,kupa, dva superkupa i liga kup Mađarske. U karijeri je odigrao 6 utakmica Lige šampiona i dve u UEFA kupu.  Nakon dugogodišnjeg treniranja u Golmanskoj akademiji VK1, 2013. godine počinje da radi kao trener golmana. 

VLADIMIR DIŠLJENKOVIĆ

Trener

Dišljenković je prošao omladinsku školu Crvene Zvezde i svoj debi u prvom timu imao je u sezoni 2001/2. Bio je prvi golman Crvene zvezde i učestvovao u osvajanju duple krune 2004. godine. Kasnije karijeru nastavlja u Ukrajisnkim klubovima Metalurg Donetsk i Metalist Kharkov. Odigrao je 7 utakmicaa za reprezentaciju Srbije.

ALEKSANDAR

GAŠIĆ

Trener

Od 2013. do 2015. godine trener golmana FK Bežanija, zatim u FK Radničkom u prvom timu i omladinskoj akademiji, FK Brodarac i trenutno trener golmana prvog tima u FK Žarkovo.

Poseduje UEFA B Licenca za trenera.

V I B O R G      K O C E I Ć

GLAVNI TRENER

Vojislava Ilića 86, Vračar

Stadion Sinđelić

11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 63 772 7466

Tel: +381 64 287 3634

vk1academy@gmail.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • VK1 Goalkeeper academy
KONTAKT